У Львові пройде Міжнародна виставка «ТурЕКСПО» Назад

У Львові пройде Міжнародна виставка «ТурЕКСПО»

16-18 жовтня 2018 р. при підтримці RIA.com вже дев’ятнадцятий рік поспіль у Львові пройде Міжнародна виставка «ТурЕКСПО», яка збирає туристичних операторів з усієї України та світу; заклади розміщення та відпочинку; транспортні послуги; авіакомпанії; активний, пригодницький і екологічний туризм; інформаційні технології в туризмі тощо.

16-18 жовтня 2018 р. при підтримці RIA.com вже дев’ятнадцятий рік поспіль у Львові пройде Міжнародна виставка «ТурЕКСПО», яка збирає туристичних операторів з усієї України та світу; заклади розміщення та відпочинку; транспортні послуги; авіакомпанії; активний, пригодницький і екологічний туризм; інформаційні технології в туризмі тощо.

Основна мета виставки - активізація розвитку внутрішнього і виїзного туризму, просування українського туристичного продукту на міжнародний ринок, популяризація туристичних можливостей і маловідомих об'єктів світу, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень в сфері послуг, створення майданчика для проведення переговорів, зокрема з іноземними учасниками.

Виставка-ярмарок «ТурЕКСПО» гостинно прийме понад 100 експонентів з 8 країн світу і 19 областей України.

В рамках Львівського міжнародного форуму туризму та гостинності одночасно працюватимуть XІХ Міжнародна виставка-ярмарок "ТурЕКСПО" та ХІІ спеціалізована виставка "Готельний та ресторанний бізнес".

Організатори виставки: ПрАТ «Гал-ЕКСПО» за підтримки Львівської ОДА, Львівської міської ради, Львівської асоціації розвитку туризму, Львівського Туристичного Альянсу, Асоціації активного та екологічного туризму, Асоціації готельних об'єднань та готелів міст України, ЛКП «Львівське конференц-бюро», Всеукраїнської молодіжної хостел асоціації та Асоціації гідів України.

Експозиція буде розміщена у Львівському Палаці Мистецтв, по вул. Коперника, 17.

Детальніше: http://www.galexpo.com.ua/turexpo/ та https://www.facebook.com/turexpolviv/


Запрошуємо Вас зустрітися з Вашими потенційними клієнтами!


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье